Bedrijfsadministratie Apeldoorn

Administratie

Bedrijfsadministratie

Bedrijfsadministratie

Administratiekantoor CCR Administraties, gevestigd in Apeldoorn , kan je volledig ontzorgen voor wat betreft jouw boekhouding, administratie en facturatie. Wij kunnen je helpen bij jouw ICT oplossingen en inrichting van je pakket, ook bieden wij on-line boekhoudsystemen en on-line administratie oplossingen aan.  Wij zijn thuis in de diverse belastingen; inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, omzetbelasting en loonbelasting.

Als ondernemer dien je gefocust te zijn op de opbrengsten, CCR Administraties brengt kosten en opbrengsten bijeen. Door maand of kwartaal rapportages kun je gevoel blijven houden met de groei van je bankstand. Immers liquiditeit en winst lopen niet synchroon. Stuur je op cash flow of op winst? Wij zorgen dat beide lukt.

Uiteraard verzorgen wij ook de publicatieplicht en helpen wij je bij het vaststellen van de notulen van de Algemene Vergadering Van Aandeelhouders (A.V.V.A.), wijzigen inschrijving Kamer van Koophandel en aanvraag financiering of subsidie.

Wist je overigens dat bedrijven met een omzet minder dan 8,8 miljoen of een balanstotaal van minder dan 4,4 miljoen en minder dan 50 werknemers geen goed keurende accountantsverklaring nodig hebben?Dat scheelt aanzienlijk in de kosten.

Neem direct contact op jouw voordeel op te vragen, zie contactpagina.