Loon administratie

Loonadministratie

Een loonadministratie is een lastig item in iedere onderneming. Werknemers komen op voor hun eigen belangen, maar mogen het belang van de onderneming niet schaden. Daarbij ligt de fiscus op de loer of alle regeltjes wel goed zijn toegepast, sociale lasten juist zijn ingevuld en pensioenfondsen hun premie krijgen.

Bovendien zijn er allerlei juridische vraagstukken, jouw werknemer wordt ziek vlak voor een arbeidsconflict, je hebt een vergunning nodig voor ontslag, of je wil een nieuwe werknemer aannemen, wat zijn de totale loonkosten, hoeveel sociale lasten moet je afdragen, wat is het minimumloon. Wat te doen bij ziekte, en als dit tijdens werk gebeurd een bedrijfsongeval.

CCR administraties kan je volledig ontzorgen. Wij helpen je graag de communicatie met jouw werknemers en de overheid op orde te houden.

Een loonadministratie uitbesteden is voor jouw interessant, omdat jij je tijd aan je eigen onderneming kunt besteden. Wij hebben de faciliteiten al geregeld, daarom kunnen we je snel en voordelig ten diensten zijn.

CCR administraties is zich er terdege van bewust, dat een ieder zijn eigen voordeel zoekt, het is vooral in jouw voordeel je loonadministratie uit te besteden. Het gemak, de rust, de aandacht die je aan je eigen business kan besteden maken dat uitbesteden zinvol is.

Ga naar de contactpagina om jouw voordeel direct op te vragen.