Belastingen: Particulieren/Bedrijven

Voor al uw belastingen

Particulieren

Inkomstenbelasting

Als je jouw aangifte voor 1 april inlevert, kun je de teruggaaf al in juli op jouw bankrekening hebben, dat is fijn als je met vakantie gaat of andere uitgaven hebt. Dat is dus extra geld, waar je in jouw planning rekening mee kunt houden. Maar dan moet je wel weten waar je aan toe bent, hoe hoog de teruggaaf is.

Het is nog belangrijker te weten, dat je  een naheffing krijgt, vergezeld met een voorlopige aanslag voor het volgende jaar, omdat je het jaar daarvoor extra hebt afgelost of andere hypotheek hebt gehad. CCR administraties laat je niet in het ongewisse over de verwachte aanslagen.

Uiteraard kunnen wij via voorlopige aanslagen ook een maandelijkse teruggaaf regelen.

Bedrijven

Omzetbelasting/Loonheffing

Omzetbelasting en Loonheffing zijn aangifte belastingen. Dit betekent dat de ondernemer zelf moet zorgen, dat zijn aangiftes juist en correct gebeuren. Als ondernemer moet u dat allemaal maar in de gaten houden, dan is het fijn als je CCR administraties hebt ingeschakeld, die daarop let.

Of je hebt een kleine fout gemaakt bij de betaling, dat luistert bij deze belastingen nauw. U mag per jaar eenmalig wat vergeten, maar daarna krijgt u boetes, die er niet om liegen. Op deze manier houdt de belastingdienst zijn zaakjes op orde, maar bent u wel serieus belast met behoorlijke risico’s. CCR administraties ontzorgt je volledig.

Onze aangiftes komen regelrecht uit jouw of onze software, net naar gelang jij jouw administratieve organisatie wilt inrichten.

Vennootschapsbelasting

Wanneer wordt het verstandig jouw onderneming om te zetten in een besloten vennootschap B.V.? Of heeft u een stamrecht B.V.? CCR administraties is het juiste adres om uw belastingzaken toe te vertrouwen.