Diensten

Diensten

Loonadministratie

CCR administraties kan jouw volledig ontzorgen voor wat betreft jouw loonadministratie. Wij hebben een eigen loonadministratie pakket, zodat wij voor jou de maandelijkse verwerking kunnen doen, tot wel 100 medewerkers. Je levert bij ons de mutaties aan, doch indien gewenst kunnen wij ook in jouw bedrijf zelf de mutaties verzamelen. Het is maar hoe jij jouw administratieve organisatie wilt inrichten.

BTW teruggaaf bij aankoop Zonnepanelen

Onlangs heeft de belastingdienst nog eens de procedure opnieuw gepubliceerd, maar als particulier kun je toch de BTW terug krijgen, als je goed de regels kent. CCR administraties is daar volledig mee vertrouwd. Wij vragen teruggaaf en ontheffing van administratieve verplichtingen aan.

Verwerken administratie

Als ondernemer is er niets zo vervelend, dan niet te weten waar je aan toe bent. Er zijn al onzekerheden genoeg. Daarom is het verstandig jouw administratie uit te besteden, zodat je zeker weet dat je geen risico loopt en ben je direct geïnformeerd over resultaten van jouw onderneming.

Verzekeringen

Door onze jarenlange ervaring in het bedrijfsleven, zijn wij op de hoogte van de meeste risico’s die ondernemers lopen, wij zijn onafhankelijk en kunnen u daarom zonder vooroordeel adviseren over uw verzekeringen. Neem vrijblijvend contact op voor een verzekeringsscan.

Energie

Door ons brede netwerk kunnen wij u adviseren over uw energie kosten. In ieder bedrijf zijn er bezuinigingen door te voeren op het gebied van energieverbruik. Neem vrijblijvend contact op voor een energiescan.

Subsidies

Ook voor kleinere ondernemingen is het nu interessant om om WBSO (Wet Speur en Ontwikkeling) aan te vragen en uiteraard komt u ook in aanmerking voor EIA en MIA, wij kunnen dit voor u regelen.